Een volledige rondleiding in het arbeidsrecht in 4 modules

Snel inschrijven is aangewezen

08 februari 2019

Meer dan een derde van uw omzet gaat naar uw personeel en toch hebben veel werkgevers nog nooit echt de tijd genomen om zich de arbeidswetgeving eigen te maken. Meestal omdat ze te ingewikkeld werd uitgelegd of omdat de meeste opleidingen erg duur zijn. Horecafocus doet het anders. Schrijf u daarom meteen in voor de opleidingenreeks “Arbeidsrecht in vier gangen 2019”, waarin we u meenemen doorheen de arbeidswetgeving. Op een praktische manier, op maat van de horeca-werkgever.

Het systeem van de flexi-jobs bestaat nu al meer dan drie jaar. In 2018 vond een dubbele uitbreiding plaats, maar toch merken we nog veel te vaak dat de details en voorwaarden niet helemaal gekend zijn. Het lijkt ons daarom geen overbodige luxe om dit aantrekkelijke systeem nog eens van naaldje tot draadje te bekijken. Wat zijn de verplichtingen en formaliteiten waar u misschien nooit aan heeft gedacht? Wat is het verschil tussen een flexi-job en een extra, student of vaste werknemer? 

Maar we geven u ook de antwoorden op zovele andere vragen.

Horecafocus legt het allemaal haarfijn uit. Meer weten? Klik hier voor alle details en inschrijvingen. 
Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief