Trio van asperges

Seizoensrecept lente

17 juni 2019

Nog ruim een week witte asperges van eigen bodem, geniet er nu nog van!

Ingrediënten

Ambachtelijke kroket van Superano-ham en asperge (Gastronello)
Groene asperges (Davigel)
Witte asperges
Mousselinesaus
Sinaasappelsiroop
Sinaasappelschil
Peterselie
Bieslook

 

Bereiding

Een velouté van groene asperges bereiden. De kroket frituren. De fijngesneden bieslook en de sinaasappelsiroop onder de mousselinesaus mengen. De kroket en het kopje met de velouté op een bord plaatsen. Er de groene asperges op dresseren en overgieten met mousselinesaus. Het geheel afwerken met witte aspergepunten, gefrituurde peterselie en geraspte sinaasappelschil.
Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden








Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief