Vegetarische aardappelrösti

Seizoensrecept lente

09 maart 2017

Ingrediënten

Aardappelrösti (Création Brigade, Davigel)
Knolselderijsalade, Sous Vide (Bonduelle)
Geraspte wortelen, Sous Vide (Bonduelle) / Olijfolie
(Valderrama, Ocal, Olive Oil by Jonnie Boer) / Cranberries
Gedroogde ananasschijfjes / Gedroogde moerbei
Gedroogde dadels / Begionabloem rood / Tahoon cress
Gojibessen / Pijpajuin / Graanmosterd / Grove peper / Zeezout

 

Bereiding

De aardappelrösti in de pan bakken. De knolselder- en wortelsalade mengen met gedroogde moerbei, gedroogde stukjes dadel, gedroogde ananas, cranberries, begoniabloem, gojibessen, tahoon cress, olijfolie, grove peper en zeezout. De warme  aardappelrösti op een bord dresseren en daarbovenop de knolselder- en wortelsalade leggen. Het bord afwerken met olijfolie,
mosterd en stukjes pijpajuin.
Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden








Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief