Tomaten, tomaten, tomaten...

Salade

26 februari 2017

Ingrediënten

1 groene zebratomaat / 1 yellow Belgium tomaat
1 zwarte krimtomaat / Half gekonfijte tomatenkwartjes
3 el tomatenwatergelei / 4 kl gekonfijte citroen van Nice
Pasta / Gezouten briochecroutons / Hazelnootboter
Tagetes (bloemen en blaadjes) pasta van halfgekonfijte tomaten

 

Bereiding

De tomaten monderen en versnijden op verschillende wijzen. Kruiden en de tomaten dresseren met pitjes, gelei, puntjes  tomaten, citroenpasta en de pasta van halfgekonfijte tomaten. De croutons verwarmen en begieten met de warme boter.
Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden








Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief