Marokkaanse salade

Vegetarisch

20 oktober 2017

Ingredienten

Marokkaanse salade (Bonduelle)
Halve kerstomaat gekonfijt met kruiden (Davigel)
Rode radijskiemen / Ras-el-hanout
Geroosterde ajuin / Selderblad / Pijnboompitten
Dadels / Harissapoeder / Rozijnen
Olijfolie (Valderrama Ocal by Jonnie Boer) / Citroen

 

Bereiding

De bonensla bereiden volgens de verpakking, mengen met gesneden dadels en selderblad, rozijnen, olie, harissapoeder. In een bord schikken en afwerken met de pijnboompitten, tomaten, geroosterde ajuin en radijskiemen. Met ras-el-hanout bestrooien.
Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden








Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief