Groentegrill Andalusië

Bijgerecht

16 augustus 2018

Ingrediënten

Groentegrill Andalusië, Diepvries (Bonduelle)
Kookroom (Debic)
Ansjovisfilet
Mix van amandelnoten en pindanoten
Knoflook
Paprikapoeder
Basil cress
Grove zwarte peper
Zeezout

 

Bereiding

Looksaus op basis van knoflook, paprika en kookroom maken. In een diep bord gieten. De mix van gegrilde groenten in de oven opwarmen en op bord dresseren met de looksaus. Afwerken met ansjovisfilet, nootjes, basil cress, groffe zwarte peper en zeezout.
Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden








Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief