Heb jij deze handige Foodie Kalender al?

Leuk idee van Are They Happy

07 november 2018

Leuke content maken voor je social media posts is een kwestie van inspiratie. Je zaak, je gerechten, je aanbod zijn allemaal interessant. Maar je wil niet altijd over jezelf praten. Content over de herkomst van de producten die je gebruikt scoort altijd goed. Het verhaal achter je leveranciers en de bijdrage die ze leveren is een ander idee.

 

Inspelen op de Foodie kalender is ook heel slim. Wat dacht je van een post die je zaak linkt aan de National Sandwich Day of aan de Cappuccino Day? En wist je dat november de Wereld Vegan Maand is? Lees er meer over en download je Foodie Kalender bij Are They Happy, de plek voor het beheer van al je reviews en social media kanalen.

 

Klik hier voor je Foodie Kalender van Are They Happy

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief