Deliverect

Game changer voor restaurants die ook online maaltijden aanbieden

12 juni 2019

Deliverect is een SaaS-bedrijf dat online bezorgplatforms van derden, zoals Ubereats, Takeaway.com en Foodora, verbindt met de POS van restaurants. De software is een game changer voor restaurants die tevens online maaltijden aanbieden.

Niet langer handmatig intikken
Met Deliverect worden online bestellingen direct verwerkt in de POS en wordt alles vanaf één plek beheerd. Het handmatig intikken van bestellingen is niet langer nodig om een kassabon te verkrijgen voor de klant, waardoor werkdruk en foutkans vermindert. Het toevoegen van extra bezorgplatformen kost geen inspanning, en helpt het verhogen van de zichtbaarheid van het restaurant alsook de verkoopresultaten.

Bewezen resultaten
Restaurants die Deliverect gebruiken, kunnen hun verschillende online menu’s wijzigen vanuit één interface. De software helpt restauranteigenaren met het managen van online bestellingen, met het beheren van voorraden en het rapporteren van online verkoopresultaten. Met als resultaat: hogere efficiëntie en stijging in de omzet. Klanten als Goiko Grill (Spanje), Ilovesla (Nederland), Lucy Chang (België) en Absurd Bird (VK), geven aan dat hun bedrijfsactiviteit en winst aanzienlijk zijn verbeterd sinds de implementatie van Deliverect. Ze zijn fan van het gebruiksgemak en de snelheid van de software.Oprichters van Deliverect Zhong Xu en Jan Hollez erkenden dit, omdat zij jarenlang software voor de horeca ontwikkelden. "We zagen restauranteigenaren worstelen met het beheren van hun online bestellingen en wouden hen hierbij helpen", zegt Jan Hollez, CTO en medeoprichter Deliverect. "Het levert direct enkele mooie voordelen op."

Order management

Alle online bestellingen komen onmiddellijk in de kassa terecht. Het aanvaarden en voorbereiden van online bestellingen verloopt veel vlotter. Geen nood meer aan het beheren van verschillende tablets van alle verschillende online bestelplatformen. Je moet enkel naar één scherm kijken, je kassascherm! 

Menu management
Het wijzigen van je menus is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kan vanuit je Deliverect platform al je online menus behereren. Wanneer er een feestdag of speciaal event komt, kan je een speciale menu opstellen zonder dat je tijd verliest met het wijzigen van al je online menus. Bouw je menu vanuit je Deliverect account. Kies op welke kanalen je deze menu beschikbaar wilt hebben en update je online menus. Bespaar tijd met Deliverect en voorzie aangepaste menus voor elke gelegenheid! 

Bekijk hier hoe de menu builder werkt.
Rapportage en inzichten

Door het verbinden van al je leveringskanalen met je POS kan je gedetailleerde rapporten opstellen van je online verkopen om een beter inzicht te krijgen in welke producten het meest succesvol zijn. Optimaliseer je menu met je correcte rapporten, verkrijg een beter overzicht van je stock.

Stock management
Door de combinatie van je restaurant verkopen en online verkopen, verkrijg je een volledig zicht op je stock. Hierdoor kan je perfect zien welke producten je opnieuw moet bestellen en welke je nog in voorraad hebt. Goede stock management gaat om het correct weten welke producten binnen en buiten komen. Door de informatie van je online verkopen te integreren in je kassa, kan je je stock optimaliseren.Tijdsbesparing

Bespaar tijd doordat bestellingen onmiddellijk in je POS terechtkomen. Het beheren van meerdere tablets en hertypen van bestellingen is verleden tijd. Spendeer meer tijd met je klanten en creëer fantastische service. Door de integratie van je online verkopen krijg je een vollediger beeld van je verkopen. Verlies geen tijd meer aan het verzamelen van informatie over je verkopen sinds ze allemaal samen zijn. 


Kostenbesparing
Bespaar de kost van een full-time werknemer die bestellingen moet het intikken en vermijd kostelijke fouten. Het optimaliseren van je online verkopen zal niet enkel geld besparen maar kan ook je inkomsten doen stijgen door de vlotte operations!

Hier vind je nog meer informatie.

Gestandaardiseerde kassabonnen
Alle kassabonnen hebben dezelfde layout. Bestelnummer, naam, pick-up time … worden steeds op dezelfde plaats van je kassabon geprint, ongeacht welk bestelplatform het is. Zo kan de keuken in één oogopslag te weten komen wat, wanneer, voor welk leveringskanaal… de bestelling moet worden gemaakt. Werk efficiënter met een gestandaardiseerde kassabon dat alle belangrijke informatie bevat.

Wil je een demo aanvragen? Herken je dit?

  • Wil je meerdere online bestel- en leveringsplatformen gebruiken maar is dit onmogelijk?
  • Wil je één rapportage en beheer over al je kanalen?
  • Wil je dat je bestellingen automatisch naar de keuken worden doorgestuurd?
  • Moet je momenteel manueel bestellingen opnieuw intikken?
  • Is je voorraadbeheer niet synchroon doordat bepaalde items niet in je POS terechtkomen?
  • Heb je fiscale problemen doordat je je klanten geen fiscaal kassaticket kan geven?

Ondervind je deze problemen zelf ook? Deliverect brengt een eind aan je operationele nachtmerries en verbindt jouw online bestel- en leveringsplatformen naadloos met je POS.

Meer informatie op de Deliverect website.


Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief