Marlene® is de dochter van de Alpen

24 mei 2019

Voorbij het cliché van de Oostenrijkse Gemütlichkeit en Italiaans flegma liggen zeeën vol Zuid-Tiroler appels, het belangrijkste culinaire exportproduct van de Alpijnse regio...

Het gaat met andere woorden bij Marlene al lang niet meer om het fruit alleen, hoe vrolijk het ook bloost en zoet het ook smaakt. Het gaat om de lifestyle, de verhalen, de storytelling.

Marlene is gezondheid. Taste, wellness en nature. De appels dienen voor de meest wonderlijke combinaties, van met speckcarbonara gevulde ravioli met rauwe appel (geproefd in het Haus am Hang aan de Kalterersee) over de Kaiserschmarrn van het Torgglerhof, tot de perfect gegaarde zeebaars met knolselderij en een zurige appeltoets in het met een Michelinster bekroonde Culinaria in Tirolo.

Meer info op de website. 
Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden








Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief