De perfecte groentenkaart

24 september 2018

De verkoop van side dishes is zeer interessant voor de marge en voor de gemiddelde besteding per gast. Hoe kun je je gasten met behulp van je menukaarten verleiden om voor sides te kiezen?

Side dishes op basis van groenten kan je verkopen door aandacht te schenken aan volgende tips.


  • Leg nadruk op de naam en een watertandopwekkende omschrijving van de side dishes

  • Top to bottom in functie van marge

  • Laat je favorieten zien

  • Keuzestress vermijden

  • Kort maar krachtig

  • Allergenen vermelden

  • Kadertekst voor de interessantste sides

  • Groente van de dag 

Wil je graag alle details checken van de tips voor je perfecte groentenkaart? Kijk dan hier op de Bonduelle Foodservice inspiratie pagina. 
Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden








Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief