De culinaire duizendpoot van Bonduelle

01 april 2019

Een culinaire duizendpoot die weet wat er reilt en zeilt in de dynamische wereld van foodservice en hospitality. Maak kennis met Bonduelle's culinair manager Berry Hoosemans.

“Het leukste aan mijn werk vind ik mensen helpen. Ik streef ernaar altijd meerdere mogelijkheden te bieden en met een oplossing te komen uit onverwachte hoek.” Benieuwd wat Berry voor jou kan betekenen? Lees dan nu het artikel.

Ben jij als chef of producent op zoek naar nieuwe ingrediënten of meer gemak in de professionele keuken? Berry heeft ook twee tips die mogelijk een uitkomst bieden.

Naar het artikel. 

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden








Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief