Vegan Smaakmakers

Bonduelle Foodservice inspiratie

21 februari 2019

Check de 5 plantaardige varianten

Steeds meer consumenten eten bewust minder dierlijke eiwitten of stappen helemaal over op een veganistisch dieet. Voor foodprofessionals vraagt dit om een omschakeling in hun werk- en denkwijze. En moeilijk hoeft dat niet te zijn! Met deze tips vervang je in een handomdraai boter, kaas en eieren zodat jouw gerecht veganproof is. 

Ga hier naar de tips. 
Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden








Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief