Deel je content op de Foodservice Community

Jouw informatie direct naar professionals in foodservice

03 april 2018

Ben je professional in foodservice? Eigenaar, verantwoordelijke of medewerker in horeca of catering? Heb je een nieuw concept? Breng je een nieuw product of een bijzondere dienst op de markt? Heb je een nieuw aanbod dat professionals in horeca en catering zal interesseren? Zoek je mensen of heb je materiaal in de aanbieding?

Dan is het Foodservice Community platform iets voor jou!

Deel je content en breng jouw informatie direct bij professionals in foodservice. Het gaat trouwens goed met de Foodservice Community. Pakweg 650 respondenten vulden het recente online gedragsonderzoek in. De teller van geregistreerde panelleden staat ver boven de 1000 en de totale database gaat over de 10.000. We bouwen verder en ook onze Facebook pagina moet binnenkort 1000 volgers tellen.

Heb jij dus nieuws voor professionals in horeca en catering? Deel de content. Mail marc@foodservicecommunity.be en je bericht verschijnt binnen de 2 dagen.

Elke maand vers nieuws in je mailbox?
Meld je aan voor onze nieuwbrief!
AVG wettelijk geldende voorwaarden
Supporting partners


Foodservice Community Home

De online plaats waar professionals uit de foodservice wereld samenkomen. Informeren, kennis delen, inspireren en samenwerken daar draait het hier om. Samen met u gaan we een netwerk creëren voor ondernemers en leveranciers op de foodservice markt met een centraal platform voor onderzoeksresultaten, inzichten, nieuws, trends, recepten, inspiratie, tips, advies, …

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief vol tips, trucs en agenda items.
Inschrijven nieuwsbrief